Chokolade karamel

Chokolade karamel

Har du først prøvet vores chokolade karamel med masser af naturlig kakao smag, er der gode chancer for, at du har fundet en ny favorit. Vores chokolade karamel fås i en karameludgave med masser af naturlig kakaosmag, men også i en udgave, hvor vi har forkælet den bløde karamel med et tykt lag af god, mørk chokolade fra Belgien.

Vores chokolade karamel er altid håndlavet

Uanset hvilken chokolade karamel du køber fra Karamelleriet, kan du være sikker på at det er håndlavet kvalitet af dansk oprindelse. Vi er stolte af at sætte smag forud for alt andet, når vi producere en ny chokolade karamel.Forud ligger måneder, måske år, med hårdt arbejde. Vi afprøver opskrifter, finjusterer smagene og sørger for at alle detaljer er på plads. Vi lancerer aldrig et produkt, som vi ikke kan stå 100 % inde for. Sådan var det også da vi lavede vores nyeste chokolade karamel, i form af Hr. Fornem og Frk. Næsvis.Hr. Fornem består af blød flødekaramel med et ekstra strejf af salt, drageret i et tykt lag mørk, belgisk chokolade. Frk. Næsvis derimod er vores populære mintkaramel med et strejf af salt, og samme lækre dragering som Hr. Fornem.

Vil du prøvesmage en chokolade karamel, så kom og besøg os

Du er altid velkommen til at besøge vores karamelkogerier, hvad enten du ønsker at komme forbi os på Nørrebro, eller i den gamle postbåd terminal i Svaneke på Bornholm. Her kan du følge med i produktionen af vores chokolade karamel, samt få smagsprøver på både disse, samt andre varianter. Naturligvis kan der også købes fredagsslik, værtindegaver eller ”bare fordi” forkælelse i vores tilstødende butikker, der alle sælger vores chokolade karamel med flere i både smukke gaveæsker og løssalg.

chokolade-karamel

Om Chokolade karamel

Er du blevet sulten efter mere? Vi er altid glade for at byde dig velkommen på vores webshop, eller for at sælge dig vores skønne karameller via en af vores mange forhandlere. Du kan også kontakte os via mail@karamelleriet.dk eller telefon 7023 7777 (København) eller 5649 3513 (Svaneke)


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap