GÆSTEBOG

Du er velkommen til at kommentere, komme med forslag, eller spørgsmål


Velkommen til vores hjemmeside.

Bedste hilsner Tine og CharlotteKommentarer

 1. 01. Mimi

  Wow, et lækkert site. Smukt nyt design. Passer perfekt til jeres lækre karameller!

 2. 02. Jeanette Larsen

  Det nye design er for øjet, hvad jeres Rokkesten er for smagsløgene: ren fryd!

 3. 03. Mitzi Laren

  Super flot design på jeres emballage – Det skiller sig virkelig ud fra alle andres dåser – dejlige farver, glæder mig til at få dem på hylerne i butikken.

 4. 04. Mitzi Laren

  Glemte lige, super flot ny hjemmeside.

 5. 05. Daniella Jansler

  De smukkeste billeder af de lækreste karameller. Jeg er helt solgt!!! Jeres nye emballage matcher kvaliteten af indholdet.

 6. 06. Karamelleriet

  Tak for alle jeres dejlige kommentarer:-) Det kan man jo ikke få nok af.
  Kærlig hilsen, Tine og Charlotte

 7. 07. Louise wedsgaard

  Min mand og jeg fik 2 af jeres karamel-produkter i bryllupsgave her til august.

  Vi kunne nærmest ikke få dem for os selv 😉

  De smagte virkelig lækkert 🙂

  Så kæmpe ros til jer 🙂

  Det er bestemt ikke sidste gang vi skal nyde jeres karameller 😉

 8. 08. Lea Jensen

  Jeg købte nogle på båden på vej hjem fra en tur ovre. Og jeg blev vildt glad da de var mælkefri og glutenfri 😀 Jeg har nemlig mælkeallergi, så kan ikke tåle almindelige karameller.
  Men jeg synes ikke man kan se på jeres shop, hvad hver vare indeholder? Jeg ville gerne prøve nogle andre slags, men er i tvivl om hvilke jeg kan tåle?
  Mh. Lea

 9. 09. Kristoffer

  Jeg fik et par æsker af jeres karameller i julegave – de faldt i virkelig god jord!! 🙂

 10. 10. Tine og Charlotte

  Hvor er det dejligt at kigge forbi gæstebogen, og se så mange nye kommentarer. Tak for hver og en. Vi bliver super glade i låget. Lea, kontakt os meget gerne på mail@karamelleriet.dk eller på 70237777. Så kan vi lige tage en snak:-)

 11. 11. Karamelleriet

  Hvor er det dejligt at kigge forbi gæstebogen, og se så mange nye kommentarer. Tak for hver og en. Vi bliver super glade i låget. Lea, kontakt os meget gerne på mail@karamelleriet.dk eller på 70237777. Så kan vi lige tage en snak:-)

 12. 12. Birthe Kristensen

  Advarsel til andre….man blir fuldstændig og helt aldeles afhængig af de helt fantastiske, Rokkesten 🙂 det er totalt forkælelse og ren nydelse. My new love. Når det så er sagt kunne jeg godt tænke mig i lavede en STOR gaveæske med blandede sten fra skønne Bornholm. Jeg melder mig som helt frivillig til at prøvesmage og anmelde jeres lækkerier på min blog 😉
  Mvh Birthe

 13. 13. Karamelleriet

  Hej Birthe. Det er en godt ide med en samlet kasse “Klippestykker”. Den vil vi klart “tygge lidt på” – og måske vi på et tidspunkt kan efterkomme dit ønske:-)
  Og tak for de fine ord!

 14. 14. Markley

  Jeg elsker bare karameller. Vil forsøge og find dit i mit område. Takket være dig.

 15. 15. Kristine Pilsborg Didriksen

  Rigtig god sommer til jer… Glæder os til at modtage vores bestilling.

 16. 16. Mette

  Flot ny hjemmeside, jeres karameller er mine absolutte favoritter 🙂
  Jeg har undret mig til over at jeg ikke kan købe dem i den butik hvor jeg plejer at handle, og da jeg gik ind på jeres hjemmeside for at se hvor jeg SÅ skulle køre hen, kunne jeg ikke længere se hvor de kan købes. Kunne man ikke det før i tiden ?
  Jeg har ikke noget imod at handle på nettet, men jeres fragt er lidt dyr – så det ville være herligt hvis man kunne finde karamellerne i en butik i nærheden

 17. 17. tine ipsen

  Hej Mette, undskyld den lange responstid – vi har lidt udfordringer med vores kommentarer herinde. Tak for de fine ord. Hvilken butik plejer du at handle i og hvilken by bor du i? Så skal vi få noget info frem til dig om hvor du kan købe karamellerne.

 18. 18. Marianne Bohn

  Hej med jer.
  Jeg har læst i en ældre udgave af “Børnenes København” at børn kan komme ind og lave deres egen karamelslikkepind, men jeg kan ikke finde noget om det på jeres hjemmeside. Tilbyder I stadig dette?
  Mvh Marianne

 19. 19. tine ipsen

  Hej Marianne,

  Det er ikke noget vi har fast på programmet og vi har desværre ikke planlagt noget i nærmeste fremtid.
  MEN – når vi laver det næste gang – skal vi nok skrive det på hjemmesiden.
  Imellemtiden er I altid velkomne til at komme forbi og se vores produktion og naturligvis få en lun smagsprøve 🙂
  Mvh, Charlotte og Tine

 20. 20. Peter

  Aldrig før har jeg skrevet på en Væg som denne. Aldrig før har et firma skulle have ros, men nu – endelig, hold nu op, hvor er
  jeres karameller bare fantastiske. Jeg er solgt – sikke en smag og oplevelse. Jeg har arbejdet i branchen mange år, og aldrig har jeg
  oplevet så lækre produkter – jo, Lakrids er tæt på, men granit med smagen af mint er det bedste produkt, som jeg nogensinde har smagt.
  Eneste øv var, at jeres pris på levering er så hamrende dyr. Hellere lade os købe for kr. 300-500, og så gøre det fragtfrit.
  Jeg havde trykket køb 5 dåser, men leveringsomkostningen blev simpelthen for dyr. Tænk over det…Køb for XXX og få leveret fragtfrit.
  I´m a Fan

 21. 21. Morten Olesen

  Har købt jeres lækre julekalender til vores respektive mødre, og sørme om man ikke selv fik en, som jeg blev nødt til at smage på. Har aldrig prøvet jeres produkter før, men må da sige at jeg er blevet positivt overrasket, for i laver et fantatisk produkt, hvilket i ikke kan få ros nok for.

 22. 22. Alex Monnerup

  Kendte ikke jer eller jeres produkter. Men stiftede bekendt skab med jeres bod i jule Tivoli. Hvor en meget sød nissepige sørgede for smagsprøver af jeres Bornholmsk granit, som bare er lækre. Man skal lige passe lidt på tænderne, men smagen og konsistensen fejler ikke noget. Jeg købte deesvære kun 1 glas og det er væk efter 1 dag, for de smager simpelthen så godt. Så nu bliver jeg enten nød til at begøe jer i Køabnehavn eller besteille dem i webbutikken.
  Bliver simpelthen også nød til at prøve de andre “sten”. Købte også en stor pose blandede karameller og de er også meget lækre.
  Jeg har Diabets 2, men det her slik er genialt, for man kan kun spise lidt og det tager lidt tid, så de varer længe inde i munden. Men smager gør også, at man kan holde den længe, før man putter et nyt stykke ind i gabet. Har heller ikke kunne se en øgning i mit BS (blodsukker) selv efter at have spist en hel del af dem.

  Flot hjemmeside, nem at finde rundt på og virker fint.
  (:O)alex

 23. 23. tine ipsen

  Hej Alex, tak fordi du tog dig tid til at skrive til os og tak for ‘roserne’. Vi glæder os til at se dig i Jægersborggade eller i web-shoppen 🙂

 24. 24. leif beier

  vi var på ferie på bornholm var i svaneke i karamelleriet og smagte verdens bedste karameller købte en masse med hjem til min mor på 87år hun er hel vild med dem jeg måtte bestille flere til hende de er bare gode vi skal til bornholm til sommer og bo i listed tæt på svaneke SELFØLGELIG tak for gode karameller med venlig hilsen leif beier

 25. 25. tine ipsen

  Tusind tak Leif – vi bliver så glade for de fine ord. Vi glæder os til at se jer til sommer !

 26. 26. Morten

  Smagte jeres karameller i julen og har været hooked lige siden 🙂
  Så vil bare sige tak for at I laver så lækre produkter.

 27. 27. tine ipsen

  Dejligt at høre – tak for de fine ord 🙂


Skriv en kommentar


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap