Drageringer

Drageringer

Drageringer - Flere varianter 160g

60 DKK


Blød Fudge der smelter på tungen – overtrukket med Belgisk chokolade og rullet i lakrids eller bær.

Se vores udvalg af håndlavede karameller drageret i chokolade her på hjemmesiden og bestil direkte i vores webbutik. Du er også meget velkommen til at komme ind forbi en af vores butikker. Vi har åbent i Jægersborggade på Nørrebro hele året, mens butikken i Svaneke på Bornholm har åbent i hele sommersæsonen.

Karameller med chokoladedragering – flere varianter

Hos Karamelleriet udfordrer vi gerne de klassiske karameller og vi elsker at afprøve nye, spændende smagsvarianter. Se vores varianter af drageringer her og udvælg dig dine helt egne favoritter til dig selv eller til en eksklusiv og velsmagende gave.

TUSMØRKE: Blød vanilje fudge med belgisk chokolade og lakrids

DAGGRY: Med denne karamel får du en mild og blød lakrids fudge – drageret i god belgisk chokolade. Karamellen er til sidst rullet i hindbærdrys, inden de er pakket på vores fine dåser.

SOMMERFLIRT: 160g dansk sommer: nylavede vanilje fudge kugler med en dragering af hvid chokolade og et drys af jordbærstøv.

SOLSTREJF: VI har kombineret passionsfrugt og dens syrlige friske smag med vanilje fudge og hvid chokolade dragering.

Mød os i vores karamelværksted

Vil du se, hvordan vi laver vores karameller hos Karamelleriet? Så kig ind forbi vores butik og karamelkogeri på Nørrebro, hvor den søde duft af karamel hænger i luften.

Alle vores karameller er håndlavede fra vores egen produktion, og du kan komme helt tæt på, få en snak med vores karamelkoger og en nylavet lun smagsprøve.

Velkommen til vores karameleventyr. Vi har alt til din søde tand – og masser af gode og eksklusive gaveidéer. Kig ind i en af vores butikker eller bestil dine håndlavede karameller online i vores webbutik.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap