Firmagaver

Firmagaver med smag

Firmagaver

Kontakt os for mere info


To sjæle – én tanke-mottoet blev starten på et eventyr, der i 2016 fyldte 10 år. I maj 2006 blev den første karamel langet over disken i Jægersborggade 36 på Nørrebro. En upoleret tidligere handelsgade, der med sit hippe præg matchede det nye karamelkogeris karakter. Her satte de to piger håndværket og den gode smag øverst på dagsordenen. En ti år fælles drøm var blevet til virkelighed efter halvandet års forsøg hjemme i køkkenet, på at frembringe en karamel med den perfekte konsistens og den mest intense smagsoplevelse.

Siden har vi i Karamelleriet leget med andre råvarer og metoder og udviklet nye, spændende karameller, som i en blanding med vores klassiske flødekarameller er ideelle som firmagaver eller kundegaver.

Vi vil gerne byde dig indenfor i vores karamel univers og opfordre dig til at give din oplevelse videre i form af en flot firmagave.

Den perfekte firmagave

Fra vores værksteder i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København udvikler og producerer vi håndlavede karameller i alverdens afskygninger og smagsvarianter. Vi sælger dem i butikkerne som firmagaver, men du kan også købe gaver online. Hvis du foretrækker at se et af vores karamelkogerier og høre vores ideer til firmagaver, finder du vores åbningstider her.

Firmagaven består af flot designede gaveæsker, som indeholder en blanding af vores klassiske Flødekarameller. Det er også muligt at vælge gaver der kombinerer det klassiske med det lidt mere skæve – blødt eller hårdt, eksempelvis:

 • Drageringer en blød kombination af fudge overtrukket med belgisk chokolade i moderne smagskombinationer fx af karamel, lakrids og hindbær.
 • Klippestykker Klippestykkerfindes i flere spændende smagsvarianter og er hårde karameller, som navnene Rokkesten og Marksten også hentyder til.
 • Vi har også mulighed for at sammensætte en helt personlig gave med jeres eget logo på emballagen.

  Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at sammensætte den helt rigtige kunde- eller firmagave.

  Mødeslik

  De klassiske bløde flødekarameller er enkeltindpakkede i klar cellofan og egner sig særdeles godt til mødeslik. Vi sender gerne udvalgte varianter eller en blanding af vores mange smagsvarianter: Flødekaramel, Chokolade-, Choko-kokos-, Sød lakrids-, Salmiak lakrids-, Pebermynte- og Havsaltkaramel.

  Kontakt os, hvis du har lyst til at prøve det en enkelt gang eller du måske har brug for en mødeslik ordning.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap