Hr. Fru & Frk. – med chokolade

Blød flødekaramel med mørk chokolade

Flødekarameller 130g

55 DKK


Når du køber karameller med chokolade fra Karamelleriet, får du en klassisk karamel med et særligt touch. Kombinationen af en klassisk karamel af høj kvalitet drageret i god mørk chokolade er blevet en af vores nye favoritter. God fornøjelse!

Håndlavede karameller med chokolade

Vi er utrolig stolte af vores nyeste karameller. En klassisk karamel med et ekstra strejf af salt bliver forvandlet til fine karamelkugler der får et tykt lagt god belgisk chokolade i vores dragé-kedel.

Karameller med chokolade til børn og voksne

I Karamelleriet har vi mange faste kunder der har fundet deres personlige favorit blandt vores mange forskellige varianter. Både unge og ældre voksne er glade for vores udvalg af karameller i ekstra god kvalitet og fulde af smag fra eksempelvis havsalt, belgisk chokolade, lakridspulver, passionsfrugt eller hindbærstøv.

Men også børnene har fundet deres vej ind i Karamelleriets verden. I den tidligere cykelkælder i hjertet af Nørrebro kommer mange lokale børn og køber deres fredagsslik.

Forkæl store og små, eller bare dig selv, når du køber ind hos os.

Udvalg af karameller med chokolade

HR. Fornem:  Bløde Flødekaramel med et ekstra strejf af salt – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade

FRK. Næsvis:   Blød Mintkaramel med et ekstra strejf af salt – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade

Vil du smage vores karameller med chokolade? Find en forhandler i dit område eller bestil nemt dine karameller online i vores shop. Så sender vi din pakke inden for 3 hverdage. Du kan også kigge ind i et af vores karamelkogerier hvis du er på Nørrebro i København eller i Svaneke på Bornholm i sommersæsonen.

Vi er altid klar med en lun smagsprøve på en helt frisklavet og stadig varm karamel direkte fra gryderne. Hvis vi har gang i vores karamelkogeri, så er du meget velkommen til at kigge med og få en snak med vores karamelkoger.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap