Hr. Fru & Frk. – med chokolade

Blød flødekaramel med mørk chokolade

Flødekarameller 120g

60 DKK


Vores nyeste karamelfamilie er klassiske karameller med chokolade. En klassisk karamel der er langtidskogt over åben ild kombineret med et tykt lag mørk belgisk chokolade er blevet en af vores nye favoritter. God fornøjelse!

Håndlavede karameller med chokolade

Vi er utrolig stolte af vores nyeste karameller. En klassisk karamel med et ekstra strejf af salt bliver forvandlet til fine karamelkugler der får et tykt lagt mørk belgisk chokolade i vores dragé kedel.

Vi producerer også limited edition karameller til forskellige årstider. Til jul kan du prøve Hr. Frost og Frk. Tø – der er pakket som et Cool christmas par. Dem kan du finde hos udvalgte forhandlere eller i vores online shop….og hvem ved – måske der springer et nyt par ud af karamel gryderne til foråret 🙂

Udvalg af karameller med chokolade

HR. Fornem:  Bløde Flødekaramel med et ekstra strejf af salt – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade

FRK. Næsvis:   Blød pebermyntekaramel – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade

FRU. Fin: Blød chokoladekaramel – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade

COOL CHRISTMAS: Hr Frost: Blød flødekaramel med peanuts – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade. Frk. Tø: Blød flødekaramel med valnød og appelsin – drageret i karamelliseret chokolade.

Har du lyst til at prøve vores karameller med chokolade? Find en forhandler i dit område eller bestil nemt dine karameller online i vores shop. Så sender vi din pakke inden for 2-3 hverdage. Du kan også kigge ind i et af vores karamelkogerier hvis du er på Nørrebro i København eller i Svaneke på Bornholm i sommersæsonen.

Du er meget velkommen til at kigge ind og få en snak med vores karamelkoger. Hvis produktionen er igang, er vi altid klar med en lun smagsprøve på en helt frisklavet karamel direkte fra gryderne. Hvis produktionen ikke kører – finder vi selvfølgelig også en smagsprøve.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap