Gaveæsker

Gaveæsker

Gaveæske - Flere størrelser

Fra 35 DKK - 425 DKK


Med en eksklusiv gaveæske fyldt med håndlavede karameller kan du forkæle din veninde, din far, en kollega eller hvem du nu synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Pssst, du må også gerne bare købe æsken til dig selv. Så kan du jo lige prøvesmage, inden du køber flere gaveæsker til andre.

Se vores udvalg af gaveæsker med karameller her på siden og bestil online. Så pakker og leverer vi de friske, håndlavede karameller inden for 3 hverdage. Er det lidt af en hastesag med din bestilling, så fortæl os om det. Så gør vi, hvad vi kan for at få din gaveæske endnu hurtigere frem.

Fine trekantede gaveæsker

Leder du efter en sød gaveidé til en slikmund blandt dine venner eller familiemedlemmer? Så vælg en af vores trekantede gaveæsker, der kommer med små hilsener som: tillykke, til mor eller Bare Fordi.

I vores butikker på Nørrebro i København, i Magasin på Kongens Nytorv og i Svaneke på Bornholm i sommersæsonen, kan du selv blande din æske. Enten med vores enkeltindpakkede flødekarameller i forskellige varianter eller med en af vores dåser med hårde klippestykker eller bløde drageringer.

Gaveæsker med alle slags karameller

Vi har både sprød karamel med peanuts, blandede klassiske Flødekarameller og hårde karameller med lidt mere bid. Alle vores karameller er frisklavede og produceret i vores eget karamelkogeri. Se de mange smagsvarianter her på hjemmesiden og se, om du kan finde din helt egen favorit.

Husk, vi har også gaveæsker som du kan bruge til firmagaver i løbet af året og til jul. Der er også mulighed for skræddersyede løsninger – så tag endelig fat i os og få en god idé og et tilbud.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap