Crunch

Peanut Crunch

Peanut Crunch 140g

55 DKK


Karamelleriets peanut crunch er en knasende sprød karamel med smør og peanuts. Crunchen bliver slået i brud på kølebordet og bliver pakket i en fin cellofanpose, lukket med vores label.

TIP: Det salte og det søde er en populær kombination der passer rigtig godt til en kold øl.
Du kan også knuse crunchen i mindre stykker og drysse den på din is.

God fornøjelse!

Knasende sprød karamel

Vi har et stort udvalg af karameller fra klassiske flødekarameller til syrlige frugtkarameller og vores populære hårde klippestykker.

Forkæl dig selv med en smagsoplevelse med sprød karamel fra Karamelleriet. Eller prøv flere af vores andre karameller og smag dig frem til dine yndlingskarameller. Du kan også komme ind i butikken og blande dit eget karameludvalg.

Vi udvikler alle opskrifter selv og alle karameller er producerede i vores egne produktioner i København og på Bornholm.

Håndlavede karameller i mange forskellige smagskombinationer og konsistenser

Hos Karamelleriet udvikler vi hele tiden nye varianter af karameller. Et af de seneste familiemedlemmer er Hr. Fornem & Frk. Næsvis, der er en mere klassisk flødekaramel overtrukket med et tykt lag chokolade.

Hold øje med de nye varianter her på vores hjemmeside eller kig ind i vores butikker. Her kan du høre mere om vores nyheder og få en smagsprøve på vores nyeste familiemedlem. Vi elsker at udfordre den klassiske karamel. Vores udgangspunkt er den rigtige kombination af en spændende smag og forskellige konsistenser. Nogle karameller er klassiske og andre lidt mere skæve.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap