Crunch

Peanut Crunch

Peanut Crunch 140g

50 DKK


Karamelleriets peanut crunch er en sprød karamel til dig, der måske savner lidt salt eller knas i de mere klassiske karameller. Eller bare til dig, der er vild med peanuts.

Peanut crunch er en knasende sprød karamel med salte peanuts og smør, pakket i en fin cellofanpose, lukket med vores label.

TIP: Det salte og det søde passer rigtig godt til en god kold øl.

God fornøjelse!

Knasende sprød karamel

Vi har et stort udvalg af karameller fra klassiske bløde karameller til karameller med frugt, lakrids og også vores sprøde crunch med peanuts. De salte nødder klæder den søde karamel.

Forkæl dig selv med en overraskende smagsoplevelse med sprød karamel fra Karamelleriet. Eller prøv flere af vores andre karameller og smag dig frem til dine yndlingskarameller. Du kan også komme ind i butikken og selv blande dig eget karameludvalg.

Vi udvikler alle opskrifter selv og alle karameller er håndlavede i vores egen produktion.

Karameller med nye smagsoplevelser

Hos Karamelleriet udvikler vi hele tiden nye varianter af karameller. Et af de seneste skud på familiestammen er Hr. Fornem & Frk. Næsvis, der er en mere klassiske flødekaramel med et nyt twist med salt og god mørk chokolade.

Hold øje med de nye varianter her på vores hjemmeside eller kom ind forbi vores butik og hør mere om vores nyheder og få en smagsprøve på vores nyeste familiemedlem. Vi elsker at smagsudvikle og udfordre karamellens konsistens. Vores udgangspunkt er god smag i forskellige kombinationer – nogle klassiske og andre lidt mere skæve.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap