Flødekarameller

Flødekarameller

Flødekarameller 130g

50 DKK


I vores karamel kogerier i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København fremstiller vi flødekarameller i alverdens smagsvariationer. Kig forbi og få en smagsprøve på en håndlavet karamel fra Karamelleriet – og find din helt egen favorit.

Vi har brugt lang tid på at finde den helt rette balance i vores version af en klassisk Flødekaramel – ikke for blød og ikke for hård. Vores flødekarameller pakkes ind enkeltvis i cellofan og samles i vores smukt designede æsker. En flot æske klassiske karameller er en original værtindegave og egner sig også til at indgå i en gavekurv til en, der trænger til lidt forkælelse.

Håndlavede karameller

Når man åbner døren til Karamelleriet træder man ind i et stemningsfyldt karamelkogeri, hvor man oplever det gamle håndværk på tæt hold. Man forføres af duften og følger karamellernes vej igennem hele processen frem mod de smukt cellofan indpakkede karameller, der alle er langtidskogt i åben kobbergryde. En process der frembringer den intense smag som er kendetegnende for Karamelleriets produkter.

Foruden de klassiske flødekarameller har vi udviklet en blød fudge der også bliver brugt i vores drageringer som fås i flere spændende kombinationer. Prøv også de hårde Klippestykker, knasende sprød Crunch eller en af de nye medlemmer af vores karamelfamilie: Hr. Fornem og Frk. Næsvis – som er drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade.

Køb flødekarameller direkte fra værkstedet

Du kan købe dine favorit flødekarameller online, men du er også velkommen til at komme og besøge os i vores butikker. Her kan du se håndværket, få en snak med vores karamelkoger og lade dig inspirere af duftene og finde lige de flødekarameller, som falder i din smag.

I vores udvalg findes året rundt håndlavede karameller i flere smagsvarianter, blandt andet Fløde-, Chokolade-, Choko-kokos-, Sød lakrids-, Salmiak lakrids-, Pebermynte- og Havsaltkaramel. Desuden fremstiller vi en række friske frugtkarameller med smag af Citron, Hindbær/Vanilje og Jordbær. Smag dig frem og find dine yndlingskarameller.

Håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet pakket i flotte designeræsker er også en oplagt gaveidé til ham eller hende, der fortjener noget sødt, eller som en eksklusiv værtindegave. Uanset anledningen er vores hjemmelavede karameller et hit hos de fleste!


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap