Flødekarameller

Flødekarameller

Flødekarameller 120g æsker

50 DKK


I vores karamel kogerier i Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København fremstiller vi flødekarameller i alverdens smagsvariationer og konsistenser. Kig forbi og få en smagsprøve på en håndlavet karamel fra Karamelleriet – og find din helt egen favorit.

Det har været vigtigt for os at finde den helt rette balance i vores version af en klassisk Flødekaramel – ikke for blød og ikke for hård. Vores flødekarameller pakkes enkeltvis ind i cellofan og samles i vores smukt designede gaveæsker. En æske klassiske karameller er en fin og anderledes værtindegave. De egner sig også til at indgå i en gavekurv til en, der trænger til lidt forkælelse.

Håndlavede karameller

Når du åbner døren til Karamelleriet træder du ind i et stemningsfyldt karamelkogeri, hvor du oplever det gamle håndværk på tætteste hold. Bliv forført af duften og følg karamellernes vej igennem hele processen – fra langtidskogning i vores kobbergryde frem mod de smukt cellofan indpakkede karameller. En process der giver den dybe og intense smag som er kendetegnende for alle Karamelleriets produkter.

Køb flødekarameller direkte fra karamelkogeriet

Du kan købe dine favorit flødekarameller online, men du er også velkommen til at komme og besøge os i vores butikker. Her kan du se håndværket, få en snak med vores karamelkoger og lade dig inspirere af duftene og finde lige de karameller, som falder i din smag.

I vores udvalg findes året rundt håndlavede flødekarameller i flere smagsvarianter: Fløde-, Chokolade-, Choko-kokos-, Sød lakrids-, Salmiak lakrids-, Pebermynte-, Kaffe- og Havsaltkaramel.

Vi fremstiller også 3 forskellige varianter friske frugtkarameller: Citrus, Hindbær/Vanilje og Jordbær. Smag dig frem og find dine yndlingskarameller.

Til vintersæsonen har vi en kanelkaramel – der dufter og smager af jul. Herudover laver vi årstidsbestemte varianter – eksempelvis til fars dag og mors dag.

Håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet pakket i flotte designeræsker er også en oplagt gaveidé til ham eller hende, der fortjener noget sødt, eller som en eksklusiv værtindegave. Uanset anledningen er vores håndlavede karameller populære og vi har mange faste kunder i vores butikker.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap