KONTAKT

Kontakt os

Ring til os, send en mail eller brug formularen herunder.

Mail

Send en mail her

mail@karamelleriet.dk

Nyhedsbrev

Find os her

KØBENHAVN
Karamelleriet
Jægersborggade 36
2200 København N

Telefon: 7023 7777
mail@karamelleriet.dk

BORNHOLM
Karamelleriet
Havnebryggen 2A
3740 Svaneke

Telefon: 7023 7777
for generelle spørgsmål

Telefon: 5649 3513
for spørgsmål vedrørende Bornholm

 

Cookies og Persondatapolitik

I disse vilkår beskriver vi, hvordan vi indsamler, bruger, videregiver og beskytter dine oplysninger, når du er kunde hos os. Herudover beskriver vi dine valgmuligheder, når vi behandler dine oplysninger.

Hvem er vi
Karamelleriet ApS
Jægersborggade 36
2200 København N
CVR: 29216002
Telefon: 70237777
Mail: mail@karamelleriet.dk

Privatlivspolitik
Når du besøger vores hjemmeside, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Oplysninger som du giver til os
I dit samarbejde med Karamelleriet har vi brug for en række oplysninger om dig som vi bruger til behandling af ordrer, udsendelse af nyhedsbreve, handel på vores hjemmeside og almindelig kundekontakt.
Du vil blive bedt om følgende oplysninger:
• Dit navn
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Din postadresse
• Dit CVRnummer hvis du er en virksomhed
Vi vil desuden behandle de oplysninger, som du herudover vælger at give til os.

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet de oplysninger du har givet til os.

Hvad bruger vi dine oplysninger til
I Karamelleriet bruger vi dine oplysninger til at opfylde dine forespørgsler.
• Ordrehåndtering og fakturering
• Ved udsendelse af varer
• Ved tilmelding til nyhedsbrev og adgang til billedbibliotek
• Udsendelse af nyhedsbrev
• Almindelig kundekontakt

Videregivelse og behandling af dine oplysninger hos tredjeparter
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til det.
Når du giver os oplysninger i forbindelse med bestilling af varer giver du samtykke til, at dine oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail videregives til vores samarbejdspartnere / leverandører som er:
• Economic (fakturering og ordrehåndtering)
• Fragtfirmarer & webshipr til udsendelse af din ordre.
• Shopify (web-shop)
• Mailchimp (nyhedsbreve)
• E-pay/Nets/Teller/Bambora

Oplysningerne behandles fortroligt og sikkert
Vi opbevarer din oplysninger fortroligt og sikkert.
Vi har implementeret de fornødne organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi opbevarer og behandler dine oplysninger, så længe vi vurderer det relevant og så længe vi stadig har et samarbejde. Vi vil opbevare dine oplysninger i en rimelig periode efter endt samarbejde. Herefter vil vi slette dine oplysninger.

Cookiepolitik
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan f.eks. bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.
På vores web-site benytter vi os af:
• Google Analytics
• Google Adwords
Vi bruger herudover cookies til at huske dine indstillinger for login og andre website tilpasninger.
Se http://minecookies.org/ fra FDIM (Foreningen af Danske Interaktive Medier) for at få information om brugen af cookies og spærring for cookies i din browser.

Nyhedsbreve
Vi benytter programmet Mailchimp til at udsende nyhedsbreve til vores medlemmer og annoncører.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
For at kunne udsende nyhedsbreve via e-mail beder vi om følgende oplysninger:
Navn
Mailadresse
Navn
Firmanavn (hvis relevant)

Dette bruger vi dine oplysninger til
Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende nyhedsbreve fra Karamelleriet.dk via vores konto hos Mailchimp.

Sådan behandler vi dine oplysninger
Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at fremsende nyhedsbreve. Oplysninger bliver lagret i vores database hos the Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp (US).

Øvrige betingelser
Man kan til enhver tid, kræve at Mailchimp sletter data samt afmelde sig e-mails fra karamelleriet.dk
Vi gør opmærksom på, at Mailchimp ikke tillader at karamelleriet.dk (som bruger) selv kan slette abonnenters oplysninger, dette er for at undgå at karamelleriet.dk kan tilmelde abonnenten igen.

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid bede os om at få oplyst eller slette de oplysninger vi behandler om dig, ved at kontakte os.
Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis vi behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du også ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for videre behandling. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet. Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside, som du finder her.
Henvendelse omkring vores behandling af dine persondata kan ske på vores e-mail mail@karamelleriet.dk.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik og yderligere information
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Såfremt der sker væsentlige ændringer vil du blive oplyst herom. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne fortrolighedspolitik eller om vores beskyttelse af personlige oplysninger i almindelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os.


© 2016 Karamelleriet theme by Mindgap Sitemap