Bløde chokolade karameller

Vores bløde chokolade karameller er populære hos både unge og ældre, og i al beskedenhed, så forstår vi det godt. Vores bløde chokolade karameller har nemlig et helt særligt touch, og en smag som bringer tankerne tilbage til de gamle tider, hvor kvaliteten betød alt.

Bløde chokolade karameller af håndlavet kvalitet

Vores nyeste produkter inden for bløde chokolade karameller, er en klassisk karamel af høj kvalitet drageret i god mørk chokolade. Det er kvalitet med kvalitet, og er hurtigt blevet en af vores nye favoritter. For at give den klassiske karamel et twist og nyt liv, har vi lavet to udgaver af nye bløde chokolade karameller. Den ene har fået et strejf af salt, inden vi har drageret den salte karamel med et tykt lag af mørk belgisk chokolade af høj kvalitet. Denne lækre sag har vi døbt Hr. Fornem.
Den anden variant er en blød mintkaramel, der også har fået et strejf af salt, og en indpakning i et tykt lag af mørk belgisk chokolade. Frk. Næsvis er en lækker lille sag, og kommer du forbi vores karamelkogeri, er vi altid klar med en lun smagsprøve på en helt frisklavet og stadig varm karamel direkte fra gryderne.

Bløde chokolade karameller og andre produkter til alle aldre

Hos Karamelleriet har vi mange faste kunder, både i vores karamelbutik på Nørrebro i København, samt i vores afdeling i Svaneke. Både unge og ældre voksne er glade for vores udvalg af bløde chokolade karameller i ekstra god kvalitet, samt vores øvrige flødekarameller fulde af smag fra eksempelvis havsalt, belgisk chokolade, lakridspulver, passionsfrugt eller hindbærstøv. De kan alle smages i forbindelse med at vi koger nye karameller i vores to kogerier, eller du kan finde en forhandler i dit område eller bestil nemt dine karameller online i vores shop. Så sender vi din pakke inden for 3 hverdage.

bloede-chokolade-karameller

Om Bløde chokolade karameller

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.