Bløde karameller

Karamelleriet startede med en kærlighed for det gamle håndværk bag de klassiske bløde karameller. Tine Ipsen og Charlotte Vigel startede hjemme i deres eget køkken, med at eksperimentere med smag og konsistens, for at skabe de bedste bløde karameller på markedet. Det lykkedes.

Bløde karameller med kærlighed

Det er den samme kærlighed der ligger til bund for vores produktion af bløde karameller i dag. Karamelleriet er vokset ud af køkkenet, først til en tidligere cykelkælder på Nørrebro og siden også til en nedlagt postbåd terminal i Svaneke. Men udvidelsen har ikke ændret noget ved det oprindelige tankemønster, og selvom vi i dag er flere ansatte, så langtidskoger vi stadig vores bløde karameller over åben ild, og sørger altid for at have gennemtestet vores bløde karameller i hver en produktion. Vi fremstiller i dag bløde karameller i alverdens smagsvarianter, og du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi. Har vi gang i karamelkogeriet når du besøger os, giver vi gerne en lun smagsprøve direkte fra produktionen. Vi er også altid klar til at snakke om hvordan man fremstiller bløde karameller ud fra de bedste råvarer, og hvilke værktøjer der ligger til grund for den gode smag du kender fra vores bløde karameller.

Bløde karameller i smukke gaveæsker

I begge vores butikker kan du blande din egen pose af bløde karameller efter lige præcis dine smagsløg, men vores færdige æsker med bløde karameller forhandles også både hos os, samt hos udvalgte forhandlere. Du finder altid et stort udvalg af smukke æsker med bløde karameller i forskellige smage, ligesom vi også kreere store gaveæsker med et bredt udvalg af vores produktsortiment.

Vil du udvide din horisont fra de bløde karameller og til andre produkter, så lad dig forføre af for eksempel vores lækre fudge, eller vores hårde klippestykker, hvis navn og form er inspireret af de Bornholmske klipper, men smager skønt.

Bløde-karameller

Om Bløde karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.