Bornholmske karameller

Hos Karamelleriet langtidskoger vi alle vores Bornholmske karameller over åben ild. Det er denne traditionsrige fremgangsmåde, der giver den intenseintense smag, som du kender fra vores populære Bornholmske karameller.

Det er en fælles passion for netop det gamle håndværk, som gjorde at vi i 2006 åbnede Karamelleriet. Vi startede småt, da vi – Tine Ipsen og Charlotte Vigel- i en tidligere cykel kælder på Nørrebro. To år senere var vi store nok, til at udvide med et karamelkogeri i Svaneke, hvor vi begge kommer fra, og dermed også kunne markedsføre vores Bornholmske karameller på netop vores hjemstavn, Bornholm.

Bornholmske karameller i lange baner og for enhver smag

Når du går på opdagelse i vores univers af Bornholmske karameller, vil du opleve en sand symfoni af konsistens og smagsnuancer. Manges favorit er de traditionelle flødekarameller, men vi byder også på elskede syrlige frugtkarameller, hårde klippestykker og knasende sprød saltkaramel. En af vores nyeste kreationer er vores fløde- og mintkarameller, med et strejf af salg og et tykt overtræk af Belgisk chokolade. Det er Bornholmske karameller, når det er bedst.

Fælles for alle vores Bornholmske karameller, er dog at vi altid kredser for detaljen og kun anvender de bedste råvarer til vores produkter. Det er det du kan smage, når du putter en af vores syrlige frugtkarameller i munden, og oplever smagseksplosionen af syrlige frugter, eller smager vores chokoladekarameller og får en dyb, intens smag af kakao.

Vores Bornholmske karameller med frugtsmag kommer i tre friske slags: Citrus, hindbær-vanilje og jordbær. Alle tre er de bløde og runde, og med et fast bid, som gør den populære hos store og små. Er du allerede forelsket i de lækre frugtkarameller, vil du måske også nyde vores nyhed, klippestykker med eukalyptus. Navn og form er inspireret af de karakterfyldte klipper på Bornholm, men smagen er som med vores andre Bornholmske karameller lige i øjet.

Du må altid gerne besøge os

I dag sælger vi alle vores Bornholmske karameller fra vores første karamelkogeri på Nørrebro, samt fra den gamle postbådsterminal på havnen i Svaneke. Vi er stolte af vores håndværk, og viser det altid gerne frem. Derfor er du også altid meget velkommen til at besøge os, og se hvordan vi producerer de velkendte Bornholmske karameller. Du kan naturligvis også blande din helt egen pose af personlige favoritter og tage vores Bornholmske karameller med hjem eller give dem videre til én du har kær.

bornholmske-karameller

Om Bornholmske karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.