Chokolade karamel

Har du først prøvet vores chokolade karamel med masser af naturlig kakao smag, er der gode chancer for, at du har fundet en ny favorit. Vores chokolade karamel fås i en karameludgave med masser af naturlig kakaosmag, men også i en udgave, hvor vi har forkælet den bløde karamel med et tykt lag af god, mørk chokolade fra Belgien. To sande fristelser for ægte chokoladeelskere, og derfor også to varianter, som du helt sikkert bør prøve, hvis du har en sød tand, der trænger til lidt nye indtryk.

Vores chokolade karamel er altid håndlavet

Uanset hvilken chokolade karamel du køber fra Karamelleriet, kan du være sikker på at det er håndlavet kvalitet af dansk oprindelse. Vi er stolte af at sætte smag forud for alt andet, når vi producere en ny chokolade karamel.Forud ligger måneder, måske år, med hårdt arbejde. Vi afprøver opskrifter, finjusterer smagene og sørger for at alle detaljer er på plads. Vi lancerer aldrig et produkt, som vi ikke kan stå 100 % inde for. Sådan var det også da vi lavede vores nyeste chokolade karamel, i form af Hr. Fornem og Frk. Næsvis.Hr. Fornem består af blød flødekaramel med et ekstra strejf af salt, drageret i et tykt lag mørk, belgisk chokolade. Frk. Næsvis derimod er vores populære mintkaramel med et strejf af salt, og samme lækre dragering som Hr. Fornem.

Vil du prøvesmage en chokolade karamel, så kom og besøg os

Du er altid velkommen til at besøge vores karamelkogerier, hvad enten du ønsker at komme forbi os på Nørrebro, eller i den gamle postbåd terminal i Svaneke på Bornholm. Her kan du følge med i produktionen af vores chokolade karamel, samt få smagsprøver på både disse, samt andre varianter. Naturligvis kan der også købes fredagsslik, værtindegaver eller ”bare fordi” forkælelse i vores tilstødende butikker, der alle sælger vores chokolade karamel med flere i både smukke gaveæsker og løssalg.

chokolade-karamel

Om Chokolade karamel

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.