Chokoladekarameller

Er du vil med vores traditionelle flødekarameller, så vil du elske vores nye chokoladekarameller.
De er ganske simpelt eminente, hvis vi selv skal sige det.Vores chokoladekaramellergiver dig en traditionel flødekaramel med et helt særligt touch. Vi har nemlig forkælet den bløde karamel med et tykt lag af god, mørk chokolade fra Belgien. Og hvad får du, når du forener den bedste chokolade med den bedste karamel? Det er korrekt – Vores nye chokoladekaramellersom allerede er blevet populær hos mange.

Håndlavede chokoladekarameller som da mormor var barn

Vi er altid stolte, når vi indfører nye produkter, som det for eksempel for nylig var tilfældet med vores chokoladekarameller. Forud ligger måneder, sommetider flere år, med hårdt arbejde. Vi afprøver opskrifter, finjusterer smagsnuancerne og sørger for at alle detaljer er på plads. Vi indfører aldrig et produkt, som vi ikke kan stå 100 % inde for. Men arbejdet med at forny vores elskede flødekaramel, var både spændende og udfordringerne.

Vores mange faste kunder har i årevis nydt de folkekære flødekarameller, så hvordan ville de taget imod de nye håndlavede chokoladekarameller?Heldigvis blev vores nyeste chokoladekarameller hurtig en succes. Både unge og ældre har forelsket sig i vores chokoladekarameller, der har fået et strejf af salt i karamellen.

Mød vores chokoladekarameller og mange andre produkter

Du er altid velkommen til at besøge vores karamelkogerier, hvad enten du ønsker at komme forbi os på Nørrebro, eller i den gamle postbåd terminal i Svaneke på Bornholm. Her kan du følge med i produktionen af vores chokoladekarameller, samt få smagsprøver. Og naturligvis kan der købes fredagsslik, værtindegaver eller ”bare fordi” forkælelse i vores tilstødende butikker.
Leder du efter vores chokoladekarameller i butikken, skal du kigge efter Hr. Fornem og Frk. Næsvis. Hr. Fornem består af blød flødekaramel med et ekstra strejf af salt, drageret i et tykt lag mørk, belgisk chokolade. Frk. Næsvis derimod er vores populære mintkaramel med et strejf af salt, og samme lækre overtræk som Hr. Fornem.

chokoladekarameller

Om Chokoladekarameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.