FLØDEKARAMELLER

I vores karamel kogerier i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København fremstiller vi flødekarameller i alverdens smagsvariationer. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rette balance i vores version af en klassisk Flødekaramel – ikke for blød og ikke for hård. Flødekaramellerne pakkes ind enkeltvis i cellofan og samles i vores smukt designede gaveæsker. En æske klassiske flødekarameller er en original værtindegave og egner sig også til at indgå i en gavekurv.

 

KØB FLØDEKARAMELLER ONLINE ELLER DIREKTE FRA KARAMELKOGERIET

Du kan købe dine favorit flødekarameller online, men du er også velkommen til at komme og besøge os i vores butikker. Her kan du se håndværket, få en snak med vores karamelkoger, lade dig inspirere af duftene og finde lige de varianter, som falder i din smag.

I vores udvalg findes året rundt flødekarameller i flere smagsvarianter: Fløde-, Chokolade-, Choko-kokos-, Sød lakrids-, Salmiak lakrids-, Pebermynte- og Havsaltkaramel. Vi producerer også sæsonkarameller – eksempelvis vores populære julekaramel med kanel.

Håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet pakket i flotte designeræsker er også en oplagt gaveidé til ham eller hende, der fortjener noget sødt, eller som en eksklusiv værtindegave.