Firmagaver

Tilbage i maj 2006 solgte vi de første håndlavede karameller i Jægersborggade 36 på Nørrebro. Dengang fokuserede vi på private kunder, frem for firmagaver. Stedet var en nedlagt cykelkælder, men drømmene var store. Vi drømte om god kvalitet og arbejdede ud fra en passion om det traditionelle håndværk, og jagten på den gode smag. Forud var gået halvandet år med tests og prøvesmagninger hjemmet i køkkenet.
Virkeligheden overgik dog hurtigt drømmene, og Karamelleriet voksede til også at inkludere butik og produktion i Svaneke på Bornholm. I dag selv vi både til private, samt til firmagaver, personalegaver med mere.

Firmagaver der smager af mere

Firmagaver kan ofte være svære at bestille, især for store virksomheder, der har mange ansatte at tage hensyn til. Alle ansatte er forskellige og firmagaver bør kunne glæde alle aldre. Hvis ikke man er ude i at investere i en særvalgt og personlig firmagave til alle 180 ansatte, kan det være noget af et puslespil at få til at gå op. Netop derfor er Karamelleriets flødekarameller og øvrige produkter ofte populære som firmagaver. Stort set alle kan lide karameller, og vores gode smag og høje kvalitet, tiltaler de der har et ønske om godt dansk design og masser af smag.

Vores firmagaver udformes som smukke æsker med lækre detaljer, der ser fantastiske ud i enhver gavekurv eller blot som en enkelt firmagave. Der kan vælges flotte æsker med et udvalg af de klassiske flødekarameller; flødekaramel, chokolade, chokolade-kokos, sød lakrids, salmiak lakrids, pebermynte- og havsaltkaramel, eller vi kan være leveringsdygtige i firmagaver der kombinere det klassiske med det skæve, og også indeholder vores populære bløde drageringer eller hårde klippestykker.

Firmagaver i lækkert dansk design

Vi har lige siden starten sat den gode smag øverst på dagsordenen, og vores karameller er derfor populære firmagaver til de der går op i god dansk kvalitet, stor smag og dansk design. Vores flotte gaveæsker, perfekt som firmagaver, bliver produceret i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København. Her udvikler og producerer vi håndlavede karameller i alverdens afskygninger og smagsvarianter, og ønsker du at købe ind til firmagaver i virksomheden, kan du enten besøge én af vores butikker, eller bestille firmagaver online, og få leveret æskerne direkte til receptionen.

firmagaver

Om Firmagaver

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.