Firmagave

Firmagave fra Karamelleriet

I maj 2006 solgte vi de første håndlavede karameller i Jægersborggade 36 på Nørrebro. Karamelleriet opstod som en fælles drøm om god kvalitet og en passion for det traditionelle håndværk, og selvom vi troede på vores fælles drøm og fremtid, havde vi ikke forudset at vores karameller så hurtigt blev en populær firmagave også.

Den perfekte firmagave

Vi har lige siden starten sat den gode smag øverst på dagsordenen, og vores karameller er derfor populære firmagave forslag til de der går op i kvalitet. Vores flotte gaveæsker, perfekt som firmagave, bliver produceret i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København. Her udvikler og producerer vi håndlavede karameller i alverdens afskygninger og smagsvarianter, og først når de er sluppet igennem vores kvalitetstjek, bliver de pakket til gaveæsker, til firmagave eller til bland-selv bøtterne i vores butikker. Er du interesseret i at købe vores karameller til firmagave, kan du både besøge os i butikkerne, eller bestille din firmagave online, og få den leveret direkte til døren.
De klassiske bløde flødekarameller sælges som firmagave og kundegave i smukke gaveæsker med blandede smagsvarianter: Flødekaramel, chokolade, chokolade-kokos, sød lakrids, salmiak lakrids, pebermynte- og havsaltkaramel. Det er også muligt at bestille firmagave i form af kreativt designede gaveæsker med plads til en af vores dåser. I dåserne finder du enten bløde drageringer eller hårde klippestykker.

En firmagave til alle

Med en firmagave fra Karamelleriet er du sikker på ikke at gå galt i byen. Vores klassiske karameller er en succes hos alle med en sød tand, mens drageringer er en lækker og blød kombination af fudge overtrukket med belgisk chokolade.Klippestykker findes i flere spændende smagsvarianter og er hårde karameller, ideelle til de der ønsker endnu mere smag og nydelse af deres karameller. Alle produkter sælges både i firmagave gaveæsker, samt individuelt. Det er også muligt at vælge gaver der kombinerer det klassiske med det lidt mere skæve. Find det stor udvalg  af firmagaver her.

firmagave

Om Firmagave

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.