Fløde karameller

Fløde karameller er en elsket klassiker blandt mange danskere. Hos Karamelleriet har vi produceret vores egen udgave af de silkebløde fløde karameller siden 2006. Her åbnede vi for første gang, dørene til vores karamelkogeri på Nørrebro. Vi boede i en gammel cykelkælder og alt foregik efter de gamle håndværksmetoder, hvor fløde karameller blev langtidskogt over åben ild. Sådan arbejder vi stadig – Det er nemlig dét, der giver vores fløde karameller deres fyldige og populære smag.

Uanset om du er i København, og kan besøge os på Nørrebro eller om du er på Bornholm og kan ligge vejen forbi Svaneke, så kan du besøge begge vores karamelkogerier, og få en snak om vores traditionsrige håndværk og vejen fra råvarer til fløde karameller.

Fløde karameller med masser af smag efter gamle traditioner

Vores fløde karameller er ikke blevet så populære uden grund. Grundstenen for Karamelleriet var en forkærlighed for det gamle håndværk og en passion for detaljerne og den gode smag. Dette forenede vi i første omgang i vores klassiske fløde karameller, som med tiden har udvidet deres familie, og i dag består af mange forskellige smagsnuancer.

I vores produktsortiment finder du masser af håndlavede karameller, lige fra den klassiske fløde karameller med og uden chokolade til vores fløde karameller med sød lakrids, salmiak lakrids og peberpynte. Et af de nyeste skud på stammen er vores fløde karameller med havsalt. Prøv også vores frugtkarameller med citron, hindbær/vanilje eller jordbær. Hvilke fløde karameller er din favorit?

En pakke fuld af fløde karameller er den perfekte gave

Vores fløde karameller egner sig perfekt til den søde gave, uanset om det er værtindegaven, selvforkælelsen, til Mors Dag eller som en del af en gavekurv. Der er mange anledninger til at glæde én du holder af, og med fløde karameller fra Karamelleriet går du galt i byen. Vi pakker alle vores fløde karameller enkeltvis ind i cellofan og pakker dem i smukke æsker. På den måde kan du vælge netop de fløde karameller du vil give afhængig af smag, eller måske vælge en af vores flotte gaveæsker med et bredere udvalg af fløde karameller.

Fløde-karameller

Om Fløde karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.