Flødekaramel

Både fra vores karamel kogeri i Svaneke og på Nørrebro, fremstiller vi flødekarameli alverdens smagsvariationer. Og du er altid velkommen til at kigge forbi, og få en smagsprøve, mens du iagttager vores arbejde. Vores ansatte er altid klar til en snak, og til at gøre dig klogere på den proces, en flødekaramel går igennem, fra den første spæde produktion, til den færdige flødekaramel.

En flødekaramel er ikke bare en flødekaramel

Karamelleriet er skabt ud fra en fælles passion for det gamle flødekaramel håndværk og kærligheden til detaljerne i den enkelte karamel. Derfor er vores flødekaramel heller ikke bare fremstillet i en hurtig håndevending. Vores proces starter med at vi langtidskoger karamelmassen over åben ild. Dette sikrer den færdige flødekaramel masser af smag, og den karakteristiske klassiske smag af flødekaramel.

Når vi udvikler en ny flødekaramel bruger vi lang tid på at finde den rette balance mellem smagssammensætninger. Dette gør vi, for at sikre at vores færdige flødekaramel altid er af samme høje kvalitet som resten af vores sortiment, og at den hverken er for blød eller hård.

En enkelt flødekaramel eller mange?

Alle vores flødekaramel produkter pakkes ind enkeltvis i cellofan og samles i vores smukke æsker, så de udgør den perfekte værtindegave eller selvforkælelse. Du kan også altid blande enhver flødekaramel smag i dine egne bland-selv poser i vores butikker.

Vores klassiske flødekaramel var vores første, og er stadig vores mest solgte produkt. Selv efter godt 11 år på markedet, er vores flødekaramel stadig værd at gå efter. Det betyder dog ikke at vi stoppede dér, og i dag har adskillige andre produkter, som alle lever op til vores høje krav om kvalitet og naturlig smag. Har du for eksempel prøvet at skifte dine flødekarameller ud med vores nye klippestykker, der er inspireret af de karakterfyldte klipper på Bornholm, men har smag af salmiak, havsalt eller måske eucalyptus? Eller vores fugde, som er både blød og lækker.

Af og til sker det dog også at vi går tilbage til de gamle klassikere. Det gjorde vi, da vi skabte det nyeste medlem af karamelfamilien, Hr. Fornem og Frk. Næsvis. En silkeblød flødekaramel med et tykt lag af mørk, belgisk chokolade.

Flødekaramel

Om Flødekaramel

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.