Flødekarameller

Både fra vores karamel kogeri i Svaneke og på Nørrebro, fremstiller vi flødekarameller i alverdens smagsvariationer. Og du er altid velkommen til at kigge forbi, og få en smagsprøve, mens du overværer vores arbejde.

Flødekarameller er ikke bare flødekarameller

Karamelleriet er skabt ud fra en fælles passion for det gamle håndværk og kærligheden til detaljerne. Derfor er vores flødekarameller heller ikke bare fremstillet i en hurtig håndevending. Vi langtidskoger vores flødekarameller over åben ild, hvilket giver den dybe smag, du sikkert allerede kender. Det har vi gjort lige siden starten, og det bliver vi ved med, for vi ved, at det er dette arbejde, der giver det bedste resultat.
Vi har brugt lang tid på at finde den rette balance for vores klassiske flødekarameller, og i dag står vi med et produkt som vi stolt kan konstatere er hverken for blød eller for hård. Vores flødekarameller sidder lige i skabet, og pakket ind enkeltvis i cellofan og samlet i vores smukke æsker, udgør vores flødekarameller den perfekte værtindegave eller selvforkælelse.

Flødekarameller var starten, men vi udvider stadig

Vi startede med vores klassiker, de populære flødekarameller. Den dag i dag er vores flødekarameller stadig vores mest solgte produkt, for efter 11 år ved danskerne godt, at Karamelleriets flødekarameller er værd at gå efter. Men med tiden har vi også udviklet adskillige andre produkter, som alle lever op til vores høje krav om kvalitet og naturlig smag. Har du for eksempel prøvet at skifte dine flødekarameller ud med vores nye klippestykker, der er inspireret af de karakterfyldte klipper på Bornholm, men har smag af salmiak, havsalt eller måske eucalyptus? Eller vores fugde, som er både blød og lækker.
Du kan naturligvis også gå helt klassisk, og bevare flødekarameller som din favorit. I så fald har vi udviklet det nyeste medlem af karamelfamilien, Hr. Fornem og Frk. Næsvis. Silkebløde flødekarameller med et tykt lag af mørk, belgisk chokolade.

Hvad er din favorit?

Vi vil altid gerne høre hvilken af vores flødekarameller der er din favorit. Vores døre er altid åbne, så du kan komme ind og snakke med vores karamelkoger, og se den inspirerende rejse fra råvarer til færdige flødekarameller. Der er naturligvis anledning til smagsprøver, og en snak om det klassiske håndværk, der ligger til grund for de flødekarameller du senere putter i munden. Derudover forhandles vores flødekarameller også i udvalgte shops, samt online.

Flødekarameller

Om Flødekarameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.