Frugt karamel

Frugt karamel med god smag

Hos Karamelleriet er vi ret vilde med vores klassiske frugt karamel, der kommer i flere forskellige smagsvarianter. Vi har taget den klassiske flødekaramel og forvandlet den til en silkeblød frugt karamel med dens runde smag og det syrlige spil fra frugterne. Vores frugt karamel kommer indtil videre i 3 lækre udgaver. En citrus, hindbær-vanilje og en jordbær smag. Alle langtidskogt over åben ild og med et fast lille bid, præcis som vores andre karameller.

Kombiner din frugt karamel med nye smage

Er du vild med vores klassiske frugt karamel, kan du med fordel kombinere den med vores moderne versioner med for eksempel lakrids, salmiak og eukalyptus. Vi har også udvidet sortimentet med malt og kokos. De nye produkter hedder Klippestykker og er blevet taget rigtig godt imod af vores faste frugt karamel kunder.

Succesen af både vores frugt karamel, Klippestykker og andre produkter skyldes i høj grad vores traditionelle håndværk. Bag produkterne ligger en nænsom proces, hvor vi langtidskoger alle karameller under åben ild, og laver alle frugt karamel og karamel produkter i hånden. Præcis som i gamle dage, hvor der var tid til at kæle for detaljerne, for at opnå den bedste kvalitet. Og netop kvaliteten er den, som mange genkender og elsker, når det kommer til vores frugt karamel.

Besøg os og få en smagsprøve

Du er altid meget velkommen til at besøge os, og er vi i gang med produktionen af frugt karamel, når du kommer forbi, giver vi hellere end gerne en lun smagsprøve direkte fra vores produktion. Vores første karamelkogeri åbnede på Nørrebro i København, men siden da er vi vokset, og har åbnet yderligere en butik og produktion i Svaneke på Bornholm. Her producere vi i dag vores karameller i den gamle postbåds terminal på havnen, hvorfra vi også sælger vores produkter. Præcis som på Nørrebro. Begge steder er vi altid klar til at give et indblik i vores fascinerende univers, og lade dig overvære vores karamellernes vej gennem produktionen.

frugt-karamel

Om Frugt karamel

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.