Frugtkarameller

Bornholmske frugtkarameller

Hos Karamelleriet langtidskoger vi alle vores frugtkarameller over åben ild. Det er denne traditionsrige fremgangsmåde, der giver den dybe intense smag, som du kender fra vores populære frugtkarameller.

Det er en fælles passion for netop det gamle håndværk, som gjorde at vi i 2006 åbnede Karamelleriet. Vi startede småt, Tine Ipsen og Charlotte Vigel i en tidligere cykelkælder på Nørrebro. To år senere var vi store nok, til at udvide med et karamelværksted i Svaneke, hvor vi begge kommer fra.

Frugtkarameller og karameller i lange baner

Når du går på opdagelse i vores univers af karameller, vil du opleve en symfoni af konsistenser og smagsnuancer. Manges favorit er de klassiske flødekarameller, men vi byder også på elskede syrlige frugtkarameller, hårde klippestykker og knasende sprød karamel. Et af de nyeste skud på stammen er ikke en familieforøgelse inden for frugtkarameller, men derimod vores fløde- og mintkarameller med et strejf af salt, og mørk belgisk chokolade.

Fælles for alle vores karameller, er dog at i altid kredser for detaljen og kun anvender de bedste råvarer. Det er det du kan smage, når du putter en af vores syrlige frugtkarameller i munden, og oplever smagseksplosionen af syrlige frugter.

Vores frugtkarameller kommer i tre friske varianter: Citrus, hindbær-vanilje og jordbær. Alle tre er de bløde og runde, og med et fast bid, som gør den populære hos store og små. Er du allerede forelsket i de lækre frugtkarameller, vil du måske også nyde vores nyhed, klippestykker med eucalyptus. Navn og form er inspireret af de karakterfyldte klipper på Bornholm, men smagen er som med vores frugtkarameller lige i øjet.

Du må altid gerne besøge os

I dag sælger vi både vores frugtkarameller og øvrige produkter fra vores første karamelkogeri på Nørrebro, samt fra den gamle postbådsterminal på havnen i Svaneke. Vi er stolte af vores håndværk, og viser det altid gerne frem. Derfor er du også altid meget velkommen til at besøge os, og se hvordan vi producerer de velkendte frugtkarameller. Du kan naturligvis også blande din helt egen pose af personlige favoritter.

frugtkarameller

Om Frugtkarameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.