Fudge fra Bornholm

Bornholmsk Fudge

Et af de nyeste produkter i vores sortiment er vores fudge. En fudge kan bedst beskrives som en mellemting mellem karamel og konfekt. I fudge kombineres konfektens karakteristiske bløde, cremede konsistens med karamellens dybe smag af brændt sukker i ét fantastisk og velsmagende produkt. Indtil videre tæller vores sortiment 3 forskellige lækre fudge varianter; lakrids, chokolade og vanilje fudge.

Hos Karamelleriet er vi særligt stolte af især vores chokolade fudge, som får englene til at synge fra den første bid. Vores fudge er fremstillet i nøje overvågende omgivelser, lige som alle andre produkter vi producere på Nørrebro og i Svaneke. Vi bygger vores lokale fudge produktion på en brændende passion for smukke lækkerbiskener med den ultimative smagsoplevelse. Og sarte tænder er ikke en forhindring, da vores fudge smelter på tungen.

Hvad er fudge?

Fudge er skabt efter en nysgerrighed for nye produkter, men med den vedvarende respekt for det traditionelle håndværk og de gamle opskrifter. Kombineret giver disse to egenskaber mulighed for at udvikle nye, lækre fudge smagsvarianter. Inspirationen finder vi i, hvad vi selv og vores kunder har lyst til at prøve, men også i moden inden for desserter og madlavning. På denne måde udvidede vi vores oprindelige vanilje og chokolade fudge til også at inkludere lakrids fudge i familien. Vores hjemmelavede lakrids fudge ligger i tråd med tidens trend og tilfredsstiller på en gang lysten til lakrids og ønsket om den bløde fudgekaramel.

Besøg os og smag vores fudge

Vi håber, at vores udvalg af hjemmelavet fudge vil fange din opmærksomhed, og pirre din nysgerrighed efter at prøve et helt unikt produkt med storslåede smagsoplevelser. Er du nysgerrig på at smage, og lære mere, byder vi dig altid gerne velkommen i vores produktionslokaler i henholdsvis København og Svaneke. Her kan du se fremstillingen af fudge med egne øjne, og vi kan give dig et indblik i vores fascinerende univers af søde sager.

Alle tre slags fudge kommer i blokke, klar til at skære ud i mindre bidder, i lige den portion fudge der passer dig. Karamelleriets fudge kan også bruges til gaver, eksempelvis som element i en kurv med delikatesser til den kræsne mand, eller som kreativ værtindegave, når du har brug for at vise lidt originalitet.

fudge

Om Fudge

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.