Håndlavede karameller

Håndlavede karameller fra Karamelleriet

Når man skaber et produkt, er der oftest en særlig ting ved produktet som man som producent og skaber, kan bryste sig af. En form for stolthed, der ligesom udgør det unikke i produktet og det, der gør, at produktet adskiller sig fra andre – og fra konkurrenterne.

Hvis man for eksempel tænker på det at være kok, ved de fleste allerede ud fra ens titel, at man nok er bedre end den gennemsnitlige madentusiast til hurtigt at diske op med en lækker ret tilberedt lige efter bogen. Men hvis man vil skille sig ud som kok og hæve sig over konkurrenterne, må man også være god til at nytænkning af opskrifter, kredse for detaljen og servere noget lækkert som ens gæster ikke regner med, men alligevel synes smager fantastisk.

Sådan kan man også sige, at det forholder sig med håndlavede karameller og den måde vi arbejder med vores koncept i Karamelleriet.

Det handler om at kredse for detaljen

Det vil være nemt for mange mennesker, selv at kunne lave en substans, der minder om flødekarameller, hvis de finder frem til en opskrift på nettet. Men hos Karamelleriet er karameller ikke bare karameller. For her ved vi, at det kræver tålmodighed og forståelse for håndværket, hvis man ønsker at opnå et lækkert og delikat resultat.

Derfor har vi hos Karamelleriet brugt mange år på at finde de helt rigtige redskaber, til at fremstille vores håndlavede karameller efter gamle opskrifter og håndværk. I vores butikker er du altid velkommen til at komme forbi og få et indblik i, hvordan vores karameller produceres. Vores døre er altid åbne, hvor du er velkommen til at komme ind og få dig en snak med vores karamelkogere og følge med i rejsen fra råvarer til færdige karameller.

En fælles passion startede drømmen

Karamelleriet er blevet til på baggrund af en fælles passion, der i sin tid allerede startede i barndommen på Bornholm. Derfor er vores produkter heller ikke bare fremstillet i en hurtig håndevending. Vi langtidskoger vores karameller over åben ild, hvilket er med til at give karamellerne den karakteristiske og intense smag, som vores karameller er kendt og elsket for. Sådan har vi arbejdet lige fra starten, og sådan vil vi blive ved med at arbejde, da vi ved at det netop er dette arbejde, der giver det bedste resultat.

Håndlavede-karameller

Om Håndlavede karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.