Karamel med havsalt

Karamel med havsalt fra Bornholm

Hos Karamelleriet producerer og fremstiller vi mange forskellige karameller. Hvis du er bekendt med vores brand, kender du sikkert allerede til flere af vores varianter. Og hvis du er vil med dem, vil du med sikkerhed også blive vild med vores karamel med havsalt. Den er ganske simpelt også lækker, hvis vi selv skal sige det. Og når noget er blevet rigtig godt, er det i vores øjne helt okay, at man fortæller det til verden.

Vores karamel med havsalt giver den klassiske flødekaramel et særligt touch, der blander den søde smag med den salte, som forenes i en skøn symfoni.

Vi er altid meget stolte, når vi kan lancere et nyt produkt. Det samme var tilfældet, da vi første gang kunne præsentere vores karamel med havsalt. Forud for denne lancering ligger nemlig mange måneders arbejde, hvor vi afprøver forskellige opskrifter, forhold i massen, finjusterer smagen og sørger for, at alle små detaljer kommer på plads.

Kom forbi og få syn for sagen

I Karamelleriet er kunderne altid velkomne, hvad enten du ønsker at besøge os på Nørrebro i København eller i Svaneke på Bornholm. Her kan du følge med i produktionen af vores karameller, heriblandt også vores karamel med havsalt, og du kan endda også få et par smagsprøver, så du kan finde frem til din egen personlige favorit.

Her kan du nemt finde lidt ekstra til jeres fredagsslik, værtindegaver eller måske til en adventsgave. Det er nemt at gå på opdagelse i vores tilstødende butik.

karamel-med-havsalt

Om Karamel med havsalt

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.