Karameller Bornholm

Karameller Bornholm, fra Karamelleriet

Både fra vores karamel kogeri i Svaneke og på Nørrebro, fremstiller vi karameller Bornholm produkter i alverdens smagsvariationer. Og du er altid velkommen til at kigge forbi, og få karameller Bornholmsmagsprøver, mens du overværer vores arbejde.

Karameller Bornholm er ikke bare flødekarameller

Karamelleriet er skabt ud fra en fælles passion for det gamle håndværk og kærligheden til detaljerne. Derfor er vores karameller Bornholmer heller ikke bare fremstillet i en hurtig håndevending. Vi langtidskoger vores karameller Bornholmover åben ild, hvilket giver den intense smag, du sikkert allerede kender. Det har vi gjort lige siden starten, og det bliver vi ved med, for vi ved, at det er dette arbejde, der giver det bedste resultat.

Vi har brugt lang tid på at finde den rette balance for vores karameller Bornholm, og i dag står vi med et produkt som vi stolt kan konstatere er hverken for blød eller for hård. Vores karameller Bornholm sidder lige i skabet, og pakket ind enkeltvis i cellofan og samlet i vores smukke æsker, udgør vores karameller Bornholm den perfekte værtindegave eller selvforkælelse.

Karameller Bornholm var starten, men vi udvider altid

Vi startede med vores klassiker, de populære karameller Bornholm. Den dag i dag er vores flødekarameller stadig vores mest solgte produkt, for efter 11 år ved danskerne godt, at vores karameller Bornholm er værd at gå efter. Men med tiden har vi også udviklet adskillige andre produkter, som alle lever op til vores høje krav om kvalitet og naturlig smag. Har du for eksempel prøvet at skifte dine karameller Bornholm ud med vores nye klippestykker, der er inspireret af de karakterfyldte klipper på Bornholm, men har smag af salmiak, havsalt eller måske eukalyptus? Eller vores fudge, som er både blød og lækker, og har masser af smag.

Du kan naturligvis også gå helt traditionsbestemt, og bevare karameller Bornholm som din favorit. I så fald har vi udviklet de nyeste medlemmer af karamelfamilien, Hr. Fornem og Frk. Næsvis. Silkebløde karameller Bornholm med et tykt lag af mørk, belgisk chokolade.

Hvad er din favorit?

Vi vil altid gerne høre hvilken af vores karameller Bornholm der er din favorit. Vores døre er altid åbne, så du kan komme ind og snakke med vores karamelkoger, og se den inspirerende rejse fra råvarer til færdige karameller Bornholm, klar til indpakning og salg. Der er naturligvis anledning til smagsprøver, og en snak om det traditionelle håndværk, der ligger til grund for de karameller Bornholm du senere putter i munden. Derudover forhandles vores flødekarameller også i udvalgte shops, samt online.

karameller-bornholm

Om Karameller Bornholm

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.