Karameller med chokolade

Er du vil med vores klassiske flødekarameller, så vil du elske vores nye karameller med chokolade. De er ganske simpelt eminente, hvis vi selv skal sige det.

Vores karameller med chokolade giver dig en klassisk flødekaramel med et helt særligt touch. Vi har nemlig forkælet den bløde karamel med et tykt lag af god, mørk chokolade fra Belgien. Og hvad får du, når du forener den bedste chokolade med den bedste karamel? Det er korrekt – Vores nye karameller med chokolade som allerede er blevet populær hos mange.

Håndlavede karameller med chokolade

Vi er altid stolte, når vi lancerer nye produkter, som det for eksempel for nylig var tilfældet med vores karameller med chokolade. Forud ligger måneder, måske år, med hårdt arbejde. Vi afprøver opskrifter, finjusterer smagene og sørger for at alle detaljer er på plads. Vi lancerer aldrig et produkt, som vi ikke kan stå 100 % inde for. Men arbejdet med at forny vores elskede flødekaramel, var både spændende og udfordringerne. Vores mange faste kunder har i årevis nydt de folkekære flødekarameller, så hvordan ville de taget imod de nye håndlavede karameller med chokolade?

Heldigvis blev karameller med chokolade en hurtig succes. Både unge og ældre har forelsket sig i vores karameller med chokolade, der har fået et strejf af salt i karamellen.

Mød vores karameller med chokolade

Du er altid velkommen til at besøge vores karamelkogerier, hvad enten du ønsker at komme forbi os på Nørrebro, eller i den gamle postbåd terminal i Svaneke på Bornholm. Her kan du følge med i produktionen af vores karameller med chokolade, samt få smagsprøver. Og naturligvis kan der købes fredagsslik, værtindegaver eller ”bare fordi” forkælelse i vores tilstødende butikker.

Leder du efter vores karameller med chokolade, skal du kigge efter Hr. Fornem og Frk. Næsvis. Hr. Fornem består af blød flødekaramel med et ekstra strejf af salt, drageret i et tykt lag mørk, belgisk chokolade. Frk. Næsvis derimod er vores populære mintkaramel med et strejf af salt, og samme lækre dragering som Hr. Fornem.

karameller-med-chokolade

Om Karameller med chokolade

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.