Karameller med lakrids

Karameller med lakrids smag

Hvis du ligesom mange andre også har en sød tand og derfor synes om vores flødekarameller, karameller med chokolade eller vores lækre bløde fudge, vil du med garanti også synes om vores karameller med lakrids.

Vores karameller med lakrids er et frisk pust til den lidt mere krydrede side, fremfor de mere søde varianter. Hvad enten du er til klassisk blød lakrids, sød lakrids eller måske salmiak, tør vi godt at garantere, at vi helt sikkert har en karamel lige efter din smag.

Karamelleriet benytter de gamle metoder med at langtidskoge vores karameller, for at få den dybe og intense smag, der minder om ”gamle dage”. Den gode og intense smag er netop det, som kendetegner alle Karamelleriets produkter.

Lakrids lige efter din smag

Men hvordan fusionerer man smagen fra lakridsrod med en blød og sødlig flødekaramel? Netop dette har Karamelleriet eksperimenteret med og har nu fundet frem til forskellige kombinationer, der skaber en lækker og velsmagende balance mellem den silkebløde og runde karamelsmag og den karakteristiske smag af lakridsrod.

Måske er du mere til karameller, hvor der er lidt bid? Fortvivl ej, for det har vi selvfølgelig også haft in mente. Vi kan derfor også anbefale vores Klippestykker, der er delikate karameller med bid! De kommer i forskellige smagsvarianter, hvor du blandt andet kan vælge mellem lakrids, salmiak, eucalyptus, malt og kokos.

Hos Karamelleriet er der mange muligheder og vores univers rummer alt fra de klassiske flødekarameller til de hårde klippestykker, syrlige frugtkarameller og sprød karamel med for eksempel peanuts. Vi har også flødekarameller med et strejf af salt, der er overtrukket med et tykt lag mørk chokolade fra Belgien. Disse karameller kaldes drageringer.

En drøm fra Svaneke

Karamelleriet er stiftet af to veninder, der i dag driver forretningen sammen. De kender hinanden fra barnsben, hvor de voksede op sammen i Svaneke på Bornholm. Her blev der eksperimenteret med karamelkogning i deres egne køkkener, mens drømmen langsomt voksede sig større.

Efterhånden som begge kvinder dygtiggjorde sig, voksede ideen om Karamelleriet langsomt frem, og fornemmelsen for smagsnuancer, udseende og masse begyndte at tage form. I 2006 blev drømmen til virkelighed, da Karamelleriets første karamelkogeri åbnede på Nørrebro i København. Siden er endnu en forretning kommet til på Bornholm, hvor det hele startede.

karameller-med-lakrids

Om Karameller med lakrids

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.