KARAMELLER

Vi langtidskoger alle vores karameller over åben ild. Det giver den dybe intense smag som kendetegner alle Karamelleriets produkter.
Gå på opdagelse i vores karamelunivers og vælg mellem mange konsistenser og smagsnuancer. Find din egen favorit blandt: klassiske flødekarameller, hårde klippestykker, bløde drageringer, syrlige frugtkarameller og de nyeste medlemmer af karamelfamilien: flødekarameller drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade.

FLØDEKARAMELLER

I vores karamel kogerier i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København fremstiller vi flødekarameller i alverdens smagsvariationer. Vi har brugt lang tid på at finde den helt rette balance i vores version af en klassisk Flødekaramel – ikke for blød og ikke for hård. Flødekaramellerne pakkes ind enkeltvis i cellofan og samles i vores smukt designede gaveæsker. En æske klassiske flødekarameller er en original værtindegave og egner sig også til at indgå i en gavekurv.

 

KØB FLØDEKARAMELLER ONLINE ELLER DIREKTE FRA KARAMELKOGERIET

Du kan købe dine favorit flødekarameller online, men du er også velkommen til at komme og besøge os i vores butikker. Her kan du se håndværket, få en snak med vores karamelkoger, lade dig inspirere af duftene og finde lige de varianter, som falder i din smag.

I vores udvalg findes året rundt flødekarameller i flere smagsvarianter: Fløde-, Chokolade-, Choko-kokos-, Sød lakrids-, Salmiak lakrids-, Pebermynte- og Havsaltkaramel. Vi producerer også sæsonkarameller – eksempelvis vores populære julekaramel med kanel.

Håndlavede flødekarameller fra Karamelleriet pakket i flotte designeræsker er også en oplagt gaveidé til ham eller hende, der fortjener noget sødt, eller som en eksklusiv værtindegave.

 

KLIPPESTYKKER

Vi er stolte af vores klippestykker som er blevet vores mest populære karamelfamilie. Som navnet antyder, er klippestykker vores hårde karameller udviklet med inspiration fra Bornholm. De hårde karameller bliver blødere efter lidt tid og de holder derfor lidt længere end de helt bløde varianter.

 

Klippestykker – flere varianter

Vi producerer 4 forskellige varianter der er meget forskellige:

BORNHOLMSK GRANIT: Hård lakrids/mintkaramel – rystet i lakridspulver.

MARKSTEN: Hård chokoladekaramel med et strejf lakrids – rystet i lakridspulver.

ROKKESTEN: Hård salmiak / eukalyptuskaramel – rystet i lakrids.

STRANDSTEN: Hård flødekaramel med kokos og malt – rystet i florsukker.

 

Klippestykker – en helt særlig karamel

Kig ind i vores karamelkogeri på Nørrebro i København eller i Svaneke på Bornholm og se, hvordan klippestykkerne bliver lavet. Efter karamelmassen er langtidskogt og kølet ned, bliver den klippet i passende stykker og kørt gennem den specialindkøbte maskine. Karamellerne bliver slået fra hinanden og de rustikke karamelkugler rystes i lakrids eller florsukker.

Hvis ikke du kommer forbi vores karamelkogerier eller vores butik i Magasin på Kongens Nytorv – så kan du bestille klippestykkerne i vores webshop.

 

DRAGERINGER

Blød Fudge der smelter på tungen – overtrukket med god Belgisk chokolade og rullet i lakrids eller bær.
I Karamelleriet udfordrer vi de klassiske karameller og afprøver gerne nye, spændende smagsvarianter. Vi tilbyder 3 forskellige varianter af vores fudge drageringer. Find din egen favorit til dig selv eller til en eksklusiv gave.

 

TUSMØRKE: Blød vaniljefudge med belgisk mørk chokolade og lakrids.

DAGGRY: Mild og blød lakridsfudge – drageret i belgisk mørk chokolade og rullet i hindbær.

SOLSTREJF: Blød vaniljefudge med hvid chokolade og passionsfrugt.

 

HR. FRU & FRK.

Vores nyeste karamelfamilie er klassiske karameller overtrukket med chokolade.

I denne karamelfamilie finder du klassisk karamel der er langtidskogt over åben ild. Karamelmassen bliver forvandlet til fine karamelkugler som efterfølgende får et tykt lagt belgisk chokolade i vores dragé kedel.

Vi producerer også limited edition karameller til eksempelvis påske og til jul. Dem kan du finde hos udvalgte forhandlere eller i vores online shop.

Varianterne i denne karamelfamilie er blevet en af vores nye favoritter. God fornøjelse!

 

Udvalg af karameller med chokolade

Vi producerer 3 forskellige varianter:

HR. Fornem:Blød Flødekaramel med et ekstra strejf af salt – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade.

FRU. Fin: Blød chokoladekaramel – drageret i et tykt lag karamelliseret belgisk chokolade.

FRK. Næsvis: Blød pebermyntekaramel – drageret i et tykt lag mørk belgisk chokolade.

 

FRUGTKARAMELLER

Vores syrlige frugtkarameller er populære både blandt voksne og børn.

De er udviklet med en fin balance mellem flødekaramellens silkebløde, runde smag og det syrlige. De kommer i 3 friske varianter: Citrus, Hindbær-Vanilje og Jordbær. Som vores øvrige karameller fremstiller vi vores frugtkarameller, så de er bløde og smidige, men stadig er faste med bid.

Frugtkarameller – bland selv i butikken eller direkte til døren

Du er meget velkommen til at komme og besøge vores værksteder i København eller i Svaneke på Bornholm. Her kan du lade dig inspirere til at blande din helt egen pose favoritter af enkeltvist indpakkede fløde- og frugtkarameller. Du kan naturligvis også købe frugtkaramellerne i vores web.shop.

 

GAVEÆSKER

Med en eksklusiv gaveæske fyldt med håndlavede karameller kan du forkæle din veninde, din far, en kollega eller hvem du nu synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Se vores udvalg af gaveæsker med karameller her og bestil online. Så pakker og leverer vi de håndlavede karameller inden for 3 hverdage.
 

Fine trekantede gaveæsker

Leder du efter en sød gaveidé til en slikmund blandt dine venner eller familiemedlemmer? Så vælg en af vores trekantede gaveæsker, der kommer med små hilsener som: tillykke, tak, til mor, til far eller Bare Fordi.

I vores butikker på Nørrebro i København, i Magasin på Kongens Nytorv og i Svaneke på Bornholm, kan du vælge indholdet til din æske blandt vores dåser med hårde klippestykker, dåser med bløde drageringer, æsker med klassiske flødekarameller og æsker med karameller overtrukket med chokolade.

Pssst, du må også gerne bare købe æsken til dig selv. Så kan du jo lige prøvesmage, inden du køber flere gaveæsker til andre.

 

FIRMAGAVER

Vi vil gerne byde dig indenfor i vores karamelunivers og inspirere dig til en gave til medarbejdere og kunder.
Kik forbi vores karamelkogeri eller send os en mail – så sammensætter vi en løsning til dig.

Vælg vores fine gaveæsker med karamelleriets blanding hvis du skal give en gave der nemt kan deles. Det er også muligt at vælge gaver der kombinerer det klassiske med det lidt mere skæve – blødt eller hårdt, eksempelvis blød fudge overtrukket med belgisk chokolade i flere forskellige smagskombinationer eller hård karamel – rystet i lakrids eller florsukker – i 4 forskellige smagsvarianter.

Vi kan også tilbyde en helt personlig gave med jeres eget logo på emballagen.
Kontakt os, hvis du har brug for inspiration til at sammensætte den helt rigtige kunde- eller firmagave.

 
Mødeslik

Vores klassiske flødekarameller er enkeltindpakkede i klar cellofan og oplagte som det søde indslag på mødebordet.
Det er også muligt at lave en mødeslik ordning.

Kontakt os for inspiration og et specifikt tilbud.