Pebermynte karameller

Pebermynte karameller fra Svaneke

Karamelleriet har bade karamelkogerier I Svaneke og på Nørrebro, hvor vi fremstiller både pebermynte karameller og alverdens andre karameller i mange smagsvarianter. Hos os, er du altid velkommen til at kigge forbi, og hvem ved? Måske finde din helt egen personlige favoritsmag.

Pebermynte karameller er ikke ”bare” karameller

Bag konceptet for Karamelleriet ligger en fælles passion for det gamle håndværk og kærligheden for detaljen. Derfor bliver der kræset for vores pebermyntre karameller, såvel som vores andre varianter under fremstillingen, der foregår ved langtidskogning over åben ild, så smagen intensiveres. Det har vi gjort lige siden den første dag, da vi ved, at det er denne form for arbejde og proces, der giver de bedste resultater.

Det har taget tid at finde den rette smagskombination og balance for vores pebermynte karameller, men i dag er det blevet til et produkt som vi er stolte af. Vores pebermynte karameller smager himmelsk og egner sig også godt som for eksempel værtindegave eller adventsgave , da de kommer i fine æsker.

Et projekt for fremtiden

I starten var det særligt vores flødekarameller, der var omdrejningspunktet for vores forretning. Siden er pebermynte karameller og andre varianter kommet til og har gjort vores lille univers større. Kig forbi en af vores butikker og find din egen favorit, eller få dig en snak med vores karamelkoger, mens du ser dig omkring.
Vi vil altid gerne høre vores kunders mening og døren er altid åben, hvor alle er velkomne indenfor til at se den fascinerende rejse fra råvarer til færdige karameller. Vi har også altid smagsprøver, og fortæller gerne om det klassiske håndværk, der ligger til grund for de karameller som vi senere kan putte i munden.

pebermynte-karameller

Om Pebermynte karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.