Personalegave

Personalegave med smag

Det var i maj 2006 at vi solgte de første håndlavede karameller i en nedlagt cykel kælder på Nørrebro. Karamelleriet opstod som en fælles drøm om god kvalitet og en oprigtiginteresse for det traditionelle håndværk, men selvom vi troede på vores fælles drøm og fremtid, havde vi ikke forudset at vores karameller også blev så populær en personalegave.

Den perfekte personalegave i firmaet

Lige siden begyndelsen har vi sat den gode smag øverst på dagsordenen, og vores karameller er derfor populære personalegave forslag til de virksomheder der går op i kvalitet. Vores flotte gaveæsker, perfekt som personalegave, bliver produceret i henholdsvis Svaneke på Bornholm og på Nørrebro i København. Her udvikler og producerer vi håndlavede karameller i alverdens afskygninger og smagsvarianter, og først når hver karamel er sluppet igennem vores kvalitetstjek, bliver de pakket individuelt ind til gaveæsker, til personalegave eller til bland-selv bøtterne i vores butikker. Er du interesseret i at købe vores karameller til personalegave, kan du både besøge os i butikkerne, eller bestille din personalegave online.

En personalegave til alle

De traditionelle bløde flødekarameller sælges som personalegave og kundegave i smukke gaveæsker med miksede smagsvarianter: Flødekaramel, chokolade, chokolade-kokos, sød lakrids, salmiak lakrids, pebermynte- og havsaltkaramel. Det er også muligt at bestille personalegave i form af kreativt designede gaveæsker med plads til en af vores dåser. I vores bøtter finder du enten bløde drageringer eller hårde klippestykker.

Med en personalegave fra Karamelleriet er du sikker på ikke at gå galt i byen. Vores klassiske karameller er en succes hos alle med en sød tand, mens drageringerne er en lækker og blød kombination af fudge overtrukket med belgisk chokolade.Klippestykker findes i flere spændende smagsvarianter og er hårde karameller, ideelle til de der ønsker endnu mere smag og nydelse af deres karameller. Alle produkter sælges både i personalegave gaveæsker, samt individuelt. Det er også muligt at vælge gaver der kombinerer det klassiske med det lidt mere skæve.

personalegave

Om Personalegave

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.