Salmiak karameller

Hos Karamelleriet har vi et væld af forskellige karameller og et væld af forskellige smage. Salmiak karameller er et af de nyeste skud på stammen og passer fint ind sammen med blandt andet vores lakridskarameller ,frugt karamel , chokoladekarameller og flødekaramel . Alle karameller er langtidskogt over åben ild, for at give dem en dyb og intens smag, der også kendetegner vores koncept.

Kombiner karameller på mange måder

Hos Karamelleriet er vi blevet ret vilde med vores nye salmiak karameller, men vi har et stort udvalg af forskellige varianter og smage, som vi bestemt også synes du skal prøve, hvis din søde tand af og til rører på sig. Vi har for eksempel taget den klassiske flødekaramel og forvandlet den til en lækker og blød frugt karamel med en rund smag og et syrlige spil fra frugterne. Vores frugt karamel kommer for øjeblikket i 3 lækre udgaver. En citrus, hindbær-vanilje og en jordbær smag, men med tiden vil vi sikkert forsøge os med mange flere slags.
Netop frugt karamel kan være lækkert at kombinere med et mere krydret og frisk modstykke. For eksempel vores lakridskaramel, salmiak karameller og eukalyptus. Vi har også udvidet sortimentet med malt og kokos. Et par af vores nye produkter hedder Klippestykker og er blevet taget rigtig godt imod.

Vi uddeler smagsprøver ved dit besøg

Kommer du forbi en af vores butikker, venter dig der med garanti en lun smagsprøve på for eksempel salmiak karameller, eller en anden populær variant. Vi har forretning både på Nørrebro i København og i Svaneke på Bornholm.

salmiak-karameller

Om Salmiak karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.