Sød lakrids karamel

Sød lakrids karamel fra Bornholm

Måske sød lakrids caramel, nettop er din favoritsmag, når det kommer til karameller? Måske er det frugt, chokolade, salmiak eller fløde? Uanset hvad kan du finde den hos Karamelleriet. Vores sød lakrids karamel er en skøn fusion mellem den knasende sprøde karamel og den naturligt søde smag af lakridsrod.

Hos Karamelleriet bruger vi gamle opskrifter, der får vores karameller til at smage af ”gamle dage”. Vi langtidskoger karamelmassen over åben ild, hvilket netop er det, som giver karamellerne den dybe intense smag, der kendetegner alle Karamelleriets produkter.

Vi har butik og kogeri både på Nørrebro i København og i Svaneke på Bornholm, hvor begge ejere af Karamelleriet er fra. Hos os, er du altid velkommen til at stikke hovedet indenfor til en smagsprøve, og måske en lille snak mens karamellerne bobler over ilden.

Sød lakrids karamel som du kan lide det

Hvad end der måtte være din egen personlige favorit, har vi med garanti også noget for dig. Skulle du være til de lidt mere hårde karameller, hvor man skal arbejde lidt med konsistensen, kan vi anbefale vores Klippestykker, der blandt andet fås med smag af lakrids, salmiak og eukalyptus, samt malt og kokos.

Gå endelig på opdagelse i vores univers af karameller og smagsnuancer og find din egen favorit blandt de klassiske flødekarameller, de lidt hårdere Klippestykker, syrlige frugt karameller og sprøde varianter.

Sød-lakrids-karameller

Om Sød lakrids karamel

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.