Søde lakrids karameller

 

Alle har en favoritsmag, og måske er sød lakrids netop din?Vores sød lakrids karamel er en dejlig fusion mellem en lækker og knasende sprød karamel og den dejlige og naturlige smag af sød lakrids.

Hos Karamelleriet langtidskoger vi alle vores karameller over åben ild. Det er netop denne proces, der giver den dybe og intense smag, som kendetegner alle Karamelleriets produkter.

Hvad enten du får lyst til at besøge os i vores karamelkogeri i Svaneke eller på Nørrebro, vil du kunne finde karameller i alverdens smagsvariationer. Du er meget velkommen til at stikke hovedet indenfor og få karameller og Bornholmsmagsprøver, mens du overværer, hvordan det hele bliver til i produktionen.

Lakridssmag som du kan lide det

Hvad enten du er til blød lakrids, fudge, salmiak eller den søde, har vi med garanti en karamel lige efter din smag. Flødekaramellerne er udviklet, så der er en fin og lækker balance mellem den silkebløde og runde karamelsmag og den karakteristiske smag fra lakridsrod.
Er du mere til de lidt hårdere karameller med lidt bid, vil du måske være mere interesseret i dem vi kalder Klippestykker. De fås bland andet med lakrids, salmiak og eucalyptus, eller med malt og kokos.

Gå på opdagelse i vores univers af karameller og smagsnuancer og find din egen favorit blandt: klassiske Flødekarameller, hårde Klippestykker, syrlige Frugtkarameller og sprød Karamel med peanuts. Eller hvad med en fløde- og mintkaramel med et ekstra strejf af salt, overtrukket af et tykt lag mørk belgisk chokolade?

Håndlavede karameller med rod i Svaneke

Karamelleriet er en dansk virksomhed, der er grundlagt af Tine Ipsen og Charlotte Vigel, der er barndomsveninder og opvokset i Svaneke.

Mens drømmen endnu var på projektstadie, blev der eksperimenteret hjemme i køkkenet. Vi havde nogle helt klare ideer og fornemmelser af, hvilke typer af karamel vi gerne ville producere, og brugte mange timer på at forstå arbejdet med karamelmassen. Efter lang tids søgen efter det helt rigtige udstyr fra gamle håndværksmestre i hele verden, var vi meget stolte, da vi i 2006 kunne åbne vores første karamelkogeri på Nørrebro i København. Siden er vi vendt tilbage til, hvor det hele startede på Bornholm, og sælger nu også vores karameller i den gamle postbådsterminal på havnen i Svaneke.

Sød-lakrids-karameller

Om Søde lakrids karameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.