Værtindegave

Karameller, den perfekte værtindegave

Findes der noget, som man med sikkerhed kan kalde den perfekte værtindegave? Nok ikke definitivt, da alle mennesker sikkert ville have et rigtigt godt bud på, hvad dette netop kunne være. Men der findes et godt bud, og det bud er karameller.

Karameller er den perfekte værtindegave, til dig der ønsker at være kreativ og original, når du overrækker værtindegaven til moster Karen eller barndomsveninden der ligger hus til weekendens pigehygge. En værtindegave er skabt til at glæde og begejstre i dagligdagen, og lige vise den ekstra omtanke for værtinden. Vores smukke gaveæsker og flotte bøtter er den lille ekstra detalje, der ikke engang behøver indpakning, for at fremstå smukt.

En værtindegave til enhver smag

Vi har flere lære og velsmagende produkter, der alle egner sig som værtindegave. Fra vores klassiske, silkebløde flødekarameller, der smelter på tungen og smager af mere, til vores hårde karameller, kaldet Klippestykker, der er af lidt hårdere konsistens, eminente i smagen og som derfor bør prøves. Lige som med de bløde karameller, er klippestykkerne produceret med sans for detaljen. Hos Karamelleriet gør vi brug af gamle, traditionelle opskrifter til karameller, tilsat moderne twists som for eksempel eukalyptus, lakrids og mint. En sikker værtindegave til enhver smag der måtte ønskes.

En nutidig værtindegave med rod i de gamle traditioner

Med vores specialdesignede gaveæsker, er du sikker på at få en smuk værtindegave der sikrer nydelse til både øjne og smagsløg. Vores karameller er alle produceret med fokus på den gode smag og høje kvalitet, lige som i ”gamle dage”. Derfor er vores karameller også den perfekte værtindegave uanset alder, både til de unge der værdsætter de lækre detaljer og gode smage, samt til den ældre værtinde, der husker hvordan karameller smagte, dengang de kostede 5 øre.

Alle vores værtindegaver, uanset hvilken karamelsmag der vælges, er produceret efter traditionelle opskrifter og forskrifter. Vi langtidskoger de bløde karameller over åben ild, og der kræses for råvarerne, således at kvaliteten er i højsædet.Når det kommer til vores populære karameller, er der mange meninger om hvilken én der er den bedste. Er det de klassiske flødekarameller der smager dig mest? Eller måske de stærke med salmiak? Eller karameller fuld af frugtsmag og syrlige undertoner? Hos os kan du finde den perfekte værtindegave, uanset om du ønsker at give din egen favorit videre, eller om du ved at modtageren vil værdsætte frugtkaramellen med jordbær. Mulighederne for at glæde både egen og andres maver med karameller er uendelige, og i virkeligheden mener vi ikke at der behøver at være en årsag. Skal du blot til spontan kaffe? Så tag stadig en værtindegave med. Man kan da altid spise karameller – Og hvem ved, måske modtageren deler med dig.

Find vores store udvalg af værtindegaver her

Værtindegave

Om Værtindegave

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.