Lakridskarameller

Lækre lakridskarameller

Karamelleriet er et godt bud på et go-to sted, hvis du ligesom mange andre, også har en forkærlighed for de søde sager.

Er din søde tand også den mest dominerende tand hos dig, og synes du i forvejen godt om karameller med smag af chokolade, mint eller frugtsmag, vil du helt sikkert også synes om vores lakridskarameller.

Vores lakridskarameller kommer i flere varianter og findes derfor både i den søde udgave og den mere krydrede, så alle lakridselskere kan finde deres favorit. Hvad enten du er til den klassiske bløde lakrids, sød lakrids eller måske salmiak, tør vi godt at garantere, at du med sikkerhed kan finde en karamel, der passer lige til dine præferencer.

Hos Karamelleriet sætter vi en ære i at fremstille kvalitetsprodukter. Derfor bruger vi gamle opskrifter og benytter de gamle metoder, hvor karamellerne langtidskoger over åben ild, for at give dem en dyb og intens smag, der netop kendetegner karameller fra Karamelleriet.

Kvalitetskarameller som de bør være

Hos Karamelleriet har vi forstået at fusionere smagen fra lakridsrod med smagen i en blød og afrundet flødekaramel, og dermed fundet frem til forskellige smagskombinationer, der både er lækre og velsmagende. Er du mere til den slags karameller, der har lidt bid? Fortvivl ej, vi har noget for enhver smag.

lakridskarameller

Om Lakridskarameller

 

Ønsker du mere information kan du altid få fat på os via København: 7023 7777 ,Bornholm: 5649 3513 eller ved at skrive til
mail@karamelleriet.dk.